Καλώς ήλθατε στο Sunrise Tours

Το Sunrise Tours προσφέρει πολλές προτάσεις για διακοπές και εκδρομές στην Χίο και τα γειτονικά Τουρκικά παράλια. Αφήστε μας να οργανώσουμε για εσάς τις δακοπές των ονείρων σας ...

Tours in Turkey

Τουρκία

Εκδρομές
δειτε ολες τις εκδρομες
Hotels in Chios

Χίος

Ξενοδοχεία
δειτε ολα τα ξενοδοχεια
Hotels in Turkey

Τουρκία

Ξενοδοχεία
δειτε ολα τα ξενοδοχεια

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού πρακτορείου SUNRISE TOURS στη Χίο. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η επίσκεψή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι στο γραφείο μας θα βρείτε φιλική και άμεση εξυπηρέτηση σε όλα τα θέματα που αφορούν το ταξίδι σας. Το SUNRISE TOURS κατέχει μία ηγετική θέση στην τουριστική αγορά του νησιού.

Χάρη στις σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες και με καταλύματα κάθε κατηγορίας, στη Χίο, στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία και με γνώμονα πάντα την ποιότητα, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Το γραφείο μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει κάθε συνδυασμό ταξιδιωτικών υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Το SUNRISE TOURS άρχισε να λειτουργεί ως Γραφείο Γενικού Τουρισμού στη Χίο το 1999. Από την αρχή το όνομα του πρακτορείου συνδέθηκε με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την φερεγγυότητα σε όλες τις συναλλαγές και συνεργασίες. Όπως έχουμε αποδείξει στα 19 χρόνια λειτουργίας, πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι το εύκολο κέρδος, αλλά η μακροχρόνια βιωσιμότητα της επιχείρησης μέσα από την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών αναγκών.

Καθώς η Χίος είναι ένα νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στις μικρασιατικές ακτές, το 2003, εκτιμώντας τις συνθήκες της αγοράς, ιδρύσαμε τη SUNRISE LINES LTD. με σκοπό την καθημερινή και αξιόπιστη σύνδεση της Χίου με το λιμάνι του Τσεσμέ στην Τουρκία( μόλις 1 ώρα από την πόλη της Σμύρνης) με δύο πλοία, το F/B SAN NICOLAS και το Ε/Γ –Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ.

Από τότε έως σήμερα, έχουμε κατορθώσει, παρά τον ευκαιριακό ανταγωνισμό και τις δύσκολες κατά καιρούς συνθήκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, να διατηρούμε τη γραμμή 12 μήνες το χρόνο εκτελώντας καθημερινά δρομολόγια με εφόδια τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το συνεχή εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας. Παράλληλα, στα πλαίσια των δρομολογίων εκτελούνται οργανωμένες πολυήμερες εκδρομές στα μικρασιατικά παράλια, ενώ προσφέρουμε και πακέτα διακοπών ( σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5* - μεταφορές – ξεναγήσεις -εισιτήρια ), προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ SUNRISE TOURS


Επαγγελματικες Υπηρεσιες

Πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του τουρισμού και των διακοπών

Οι Καλύτερες Τιμές & Προσφορές

Όλες οι προτάσεις διακοπών και τα πακέτα εκδρομών προσφέρονται στις χαμηλότερες τιμές

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας

Οι υπηρεσίες του γραφείου μας είναι διαθέσιμες 24/7 σε περίπτωση που χρειαστείτε οτιδήποτε