Οι ταξιδιωτικες υπηρεσιες μας


Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ως μέλος της I.A.T.A, έχουμε τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού για όλους τους προορισμούς. Το προσωπικό του γραφείου μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει τον καλύτερο συνδυασμό πτήσεων και τιμών.

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από την 1η Απριλίου 2017 το SUNRISE TOURS εξυπηρετεί ως λιμενικό πρακτορείο στη Χίο, την BLUE STAR FERRIES , τη μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία στο Αιγαίο, που συνδέει με ταχύτητα και αξιοπιστία, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, τη Χίο με τα λιμάνια του Πειραιά και της Μυτιλήνης. Επιπλέον, είμαστε κεντρικό πρακτορείο της SUNRISE LINES, που εκτελεί καθημερινά προς Τσεσμέ Τουρκίας, ενώ έχουμε συνεργασία και με όλες τις εταιρείες που συνδέουν τα λιμάνια της Τουρκίας με τα ελληνικά νησιά.

Παράλληλα, από το 2006 έχουμε τη διαχείριση του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ, του πλοίου που εξυπηρετεί με τακτικά δρομολόγια τη σύνδεση του νησιού των Οινουσσών με το κεντρικό λιμάνι της Χίου αλλά και τη Λαγκάδα.

Boat Tickets

Μέσω του γραφείου μπορείτε επίσης να εκδώσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς του εσωτερικού, καθώς επίσης και για τις γραμμές της Αδριατικής ( από Πάτρα και Ηγουμενίτσα προς Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι και Μπρίντεζι).

ΔΙΑΜΟΝΗ

Σημαντικό τμήμα των δραστηριοτήτων του γραφείου μας αποτελούν οι κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία στη Χίo, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου αξιόπιστων συνεργατών. Μπορούμε να προσφέρουμε διαμονή σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και στον καλύτερο πάντοτε συνδυασμό τιμής και ποιότητας, προσαρμοσμένη στις οικονομικές δυνατότητες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Παράλληλα, είμαστε εξειδικευμένοι στην εξασφάλιση άνετης και πολυτελούς διαμονής σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Τουρκία. Οι άριστες σχέσεις μας με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων μας επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε τόσο ανταγωνιστικές τιμές, όσο και τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας.

Hotels & Accommodation with Sunrise Tours

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με τις οργανωμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται στο νησί της Χίου κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες αλλά και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ( γκρουπ, μαθητικές εκδρομές) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να γνωρίσετε τα κυριότερα αξιοθέατα και προσκυνήματα του νησιού.

Ένα ταξίδι στο χρόνο κάτω από κάτω από τη γλυκιά ευωδιά της μαστίχας και το φως του Αιγαίου και των τοπικών Αγίων. Από το σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος στα βόρεια και τον αρχαϊκό οικισμό του Εμπορειού, στη βυζαντινή Νέα Μονή και τα Καστροχώρια της Νότιας Χίου, τα μεσαιωνικά Αυγώνυμα και τον Ανάβατο, το «Μυστρά του Αιγαίου».

Ένα ταξίδι σε μία διαφορετική « Ελλάδα», παρθένα και παραδοσιακή στη Βορειοδυτική Χίο με την απαράμιλλη άγρια ομορφιά της Αμανής , την πυκνή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά, το ιερό προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας, το καστροχώρι της Βολισσού, τα οινοποιεία και τις δαντελωτές παραλίες. Μία περιήγηση στα ψαροχώρια της βορειοανατολικής Χίου, στα χωριά που κυρίως στήριξαν τη ναυτική παράδοση του νησιού, όπως η Λαγκάδα και τα Καρδάμυλα, αλλά και στην ομηρική παράδοση της Δασκαλόπετρας. Μία ξενάγηση στα στενά σοκάκια με τα πετρόχτιστα αρχοντικά και τα μεθυστικά αρώματα των εσπεριδοειδών του Κάμπου.

Sunrise Tours & Excursions

Παράλληλα, το SUNRISE TOURS λειτουργεί ως κεντρικός διοργανωτής εκδρομών στην Τουρκία. Με τις μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές που διοργανώνουμε τακτικά στα απέναντι μικρασιατικά παράλια με έμπειρους ξεναγούς και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ή 5*, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε σημαντικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς (Έφεσος, Πέργαμος, Τροία, Μίλητος, Αφροδισιάδα ,Πριήνη κ.α.), σε μεγάλα τουριστικά θέρετρα (Τσεσμέ, Κουσάντασι, Bodrum–Αλικαρνασσός, Μαρμαρίδα) και σε πόλεις που αποτελούν σημαντικά οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής (Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη). Τα ταξίδια μας στην Τουρκία καλύπτουν ένα μεγάλο γεωγραφικό εύρος από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι την Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, την Καππαδοκία και την Αττάλεια στις ακτές της Μεσογείου.

Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούμε οργανωμένες εκδρομές σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και τα νησιά του Αιγαίου σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες λεωφορείων, ευγενικούς, οργανωτικούς και πλήρως καταρτισμένους ξεναγούς και επιλεγμένα ξενοδοχεία, που εξασφαλίζουν άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια με δική μας πρωτοβουλία, δώσαμε τη δυνατότητα στους πελάτες του γραφείου μας να επισκεφθούν τα Δωδεκάνησα με οργανωμένα πακέτα, δεδομένης της έλλειψης απευθείας ακτοπλοϊκής ή αεροπορικής σύνδεσης με τη Χίο. Έτσι η Πάτμος, η Λέρος, οι Λειψοί, η Κάλυμνος, η Κως, η Νίσυρος, η Σύμη αλλά και το ακριτικό Καστελόριζο, έγιναν αγαπημένοι προορισμοί των Χιωτών που τα επισκέφθηκαν και μόνο καλές αναμνήσεις έφεραν πίσω στο νησί.

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του υπουργείου Παιδείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με εφόδια την υπευθυνότητα, την πολυετή και ευρεία συνεργασία μας με αξιόπιστες εταιρείες στο μεταφορικό έργο, με επιλεγμένα ξενοδοχεία αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη της INTERMERICAN, προσπαθούμε να πάντα εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη πραγματοποίηση των εκδρομών και τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση τόσο των μαθητών όσων και των καθηγητών.

Student Tours & Excursions

ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το SUNRISE TOURS είναι μέλος του δικτύου A1 Yachting, που με γραφεία σε όλη την Ελλάδα προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τουριστικά σκάφη. Διαθέτοντας online ενοποιημένη τιμολόγηση διεκπεραιώνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα διαδικασίες όπως οι τελωνειακές διατυπώσεις και ο διαβατηριακός έλεγχος, ο ανεφοδιασμός καυσίμων, η παραμονή στο λιμάνι αλλά και εκδρομές στο νησί για τους επιβάτες.

Το γραφείο μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί εξυπηρετήσει τουριστικά σκάφη όχι μόνο στο κεντρικό λιμάνι αλλά και σε άλλα αγκυροβόλια της Χίου και να παρέχει οτιδήποτε χρειαστούν κατά την παραμονή τους στο νησί.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Διατυπώσεις εισόδου/εξόδου
  • Διαδικασίες βίζας και διαβατηριακού ελέγχου
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Προμήθειες
  • Ανεφοδιασμό καυσίμων
  • Πλυντήριο και στεγνό καθάρισμα
  • Υπηρεσίες γραφείου
  • Ιατρική βοήθεια
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  • Ξεναγήσεις και μεταφορές

Επίσης, αναλαμβάνουμε πρακτορεύσεις εμπορικών πλοίων ή δεξαμενόπλοιων που ελλιμενίζονται ή περνούν transit από τη Χίο με σκοπό τον ανεφοδιασμό με τροφοεφόδια, την αλλαγή πληρώματος, την εκφόρτωση, την ελευθεροκοινωνία, τον καθαρισμό ή την επιθεώρηση με δύτη, καθώς επίσης και τελωνειακές ή διαβατηριακές διαδικασίες