Sunrise Lines


Στην όμορφη γειτονιά του Βορείου Αιγαίου με την πλώρη σε ένα ειρηνικό μέλλον η εταιρεία SUNRISE LINES ιδρύθηκε το 2003 με την αγορά του Ε/Γ –Τ/Ρ ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ. Από τότε συνδέει τη Χίο με το λιμάνι του Τσεσμέ με τακτικά δρομολόγια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου πάντα με γνώμονα την απρόσκοπτη σύνδεση των δύο χωρών μέσω της εξυπηρέτησης των συγκοινωνιακών αναγκών.

Το 2006 η εταιρεία μας ανέλαβε τη διαχείριση του Ε/Γ –Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙΙ ΙΙΙ, ιδιοκτησίας του Συλλόγου Φίλοι Οινουσσών, που συνδέει με καθημερινά δρομολόγια τη Χίο με το γειτονικό νησί των Οινουσσών, αλλά σε περιόδους αυξημένης ζήτησης πραγματοποιεί και έκτακτα ταξίδια στη γραμμή Χίου–Τσεσμέ.

Πρόκειται για ένα πλοίο με μεταφορική ικανότητα 250 επιβατών, 25 ΙΧ και ενός λεωφορείου ή φορτηγού 13μ.

Sunrise Tours

Με εφόδια τη συνέπεια δρομολογίων, την ταχύτητα και την ασφάλεια προσπαθούμε να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Πρωταρχικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια έχουν όλα αυτά τα χρόνια οι επιβάτες που στηρίζουν σταθερά την εταιρεία μας, ενώ εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε πάντα να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών με τη μειωμένη κίνηση και τη φουρτουνιασμένη συνήθως θάλασσα τα δρομολόγια, πάντοτε εφόσον κρίνεται ασφαλές, πραγματοποιούνται κανονικά με την εγγύηση των Χιωτών ναυτικών αλλά και την αξιοπλοΐα των πλοίων.

Παρόλες τις κατά καιρούς δύσκολες συνθήκες αλλά και το νέο περιβάλλον βαθιάς οικονομικής κρίσης, εδώ και 15 χρόνια έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε τη συνεχή παρουσία της ελληνικής σημαίας σε μία γραμμή στρατηγικής σημασίας, και το σημαντικότερο με ιδιωτικές επενδύσεις και χωρίς καμία κρατική επιδότηση.

Με 1 δρομολόγιο μόλις 35 λεπτών φέρνουμε πιο κοντά ....

 • Τη Δύση με την Ανατολή
 • Την Ελλάδα με την Τουρκία
 • Τη νησιώτικη αρχοντιά με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των δυτικών ακτών της Τουρκίας
 • Τις ισχυρές φιλίες που έχουν δημιουργηθεί σε ιδιωτικό αλλά τοπικό θεσμικό επίπεδο μεταξύ του λαών των δύο πλευρών του Αιγαίου
 • Τον πολιτισμό τόσο σε επίπεδο ιστορίας και παράδοσης όσο και της καθημερινής ζωής
 • Τις νησιώτικες γεύσεις με την τουρκική κουζίνα
 • Τις αγωνίες και τις επιθυμίες των δύο λαών αλλά Κυρίως τη Χίο με τη Σμύρνη

Holidays to Turkey

Η Χίος αποτελεί έναν αγαπημένο αλλά και εύκολα προσβάσιμο προορισμό για τους Τούρκους, που βρίσκουν στο νησί ευκαιρίες για πολυήμερες ή ολιγοήμερες διακοπές διασκέδαση, ψώνια ή απλά για Σαββατοκύριακο. Αντίστοιχα, η Σμύρνη θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Χιωτών, που βρίσκουν εκεί τις δυνατότητες που προσφέρει η ιστορική αλλά και κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη. Είναι η Σμύρνη με παραδοσιακό παζάρι αλλά και τα μεγάλα πολυκαταστήματα, τις οικονομικές προτάσεις για πολυτελή διαμονή και χαλάρωση, την ιστορική παραλία με τα νεοκλασικά κτίρια, το γραφικό Φραγμομαχαλά, το πολυτραγουδισμένο Κορδελιό και την ελληνική κοινότητα, που τα τελευταία χρόνια κρατάει ζωντανές τις παραδόσεις του χριστιανικού και ελληνικού στοιχείου στην πόλη.

Οι ισχυρές και αξιόπιστες συνεργασίες του SUNRISE TOURS με τους προμηθευτές στην Τουρκία εξασφαλίζουν στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιαιτέρα ανταγωνιστικές τιμές, με προσωπική επικοινωνία και άμεση ενημέρωση για κάθε καινούργιο που διαθέτει η τουριστική αγορά της περιοχής. Με σεβασμό τόσο στους πελάτες όσο και στους προμηθευτές μπορούμε να εξασφαλίσουμε εκτός από το ακτοπλοϊκό εισιτήριο της μετάβασης στην Τουρκία:

 • Μεταφορές-περιηγήσεις με πούλμαν
 • Ξεναγήσεις με επίσημους ελληνόφωνους ξεναγούς (ή άλλης γλώσσας ανάλογα με την εθνικότητα του γκρουπ)
 • Κρατήσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας
 • Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικών πτήσεων και διεθνών που ξεκινούν από Τουρκία
 • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων